13 Nisan 2010

WRC Pilotlarına Ne Sormak Istersiniz?


Çok kıyak blogunuz Pit Girişi, sizler için eşi bulunmaz bir projeye daha adım atıp WRC pilotlarına sorularınızı yönlendirecek. Nasıl mı?

Perşembe günü, Pit Girişi olarak pilotların (ve araçlarının) olacağı feribota binip hep beraber Sembolik Start'a gidiyor olacağız. Sultanahmet'teki startın ardından tekrar feribota binip Boğaz Turu attıktan sonra Pendik'e dönüyor olacağız. Bu sırada da sizler için bol bol fotoğraf çekmenin yanısıra pilotlarla da muhabbet edip onlara sorularınızı yöneltecek ve sonra da bu blogda sizlerle paylaşacağız.

O yüzden hiç durmayın, hemen sorularınızı yorumlar kısmına veya mail adreslerimize yollayın, bu fırsatı kaçırmayın!

3 yorum:

Mali Selışık dedi ki...

Sebastien Loeb: 2006'dan sonra sezon içinde bisiklete binerken kaç kez düşünüyorsun?

Ken Block:İstanbul trafiğini görme fırsatı bulduysan eğer, hayatta gymkhana yapamayacağın tek yer midir yoksa gösterinin sınırı yoktur ve ben yanılıyor muyum?

Kimi Raikkonen: Etaplara içinde kola ve Magnum bulunan mini bar taşıyor musun?

Mikko Hirvonen: Şanssız bir zamanda WRC'ye geldiğini düşünüyor musun? Yani Usain Bolt'a denk gelen Tyson Gay, Rossi'ye denk gelen Biaggi, Messi'ye denk gelen herhangi bir futbolcu gibi. Loeb olmasaydı kaç kez şampiyon olurdun?

Jari-Matti Latvala: Geçen sene son seyirci özel etabında duvara vurup yarışdışı kaldığında Malcolm Wilson nasıl bir fırça attı sana?

Sinan Kolat dedi ki...

Sorular hem komik hem enteresan ama Hirvonen'e sorarken zorlanabilirim bu soruyu. Yenicem Loeb'ü, elimden geleni yapıyorum diebilir, alınabilir belki. Ama gayet cool "evet ya şanssızlığım" da diyebilir.

Mali Selışık dedi ki...

Bir iki eklemem daha var:
Petter Solberg: Kaza yaparken ya da otomobil kontrolden çıktığında herkesin kendine has tekrarladığı sözler vardır, Luis Moya'nın 'Arriba'sı, Henning'in 'Oy oy oy oy'u gibi... Senin böyle bir sözün var mı, en azından içinden söylediğin?

Henning Solberg ve Co-Pilotuna: Henning, co-pilotunun kaskındaki Odie'nin hikayesi nedir ve senin de böyle bir maskotun ya da sevdiğin kahraman var mı?

Related Posts with Thumbnails