15 Mayıs 2011

Yarışma: Türkiye Sonrası

Geçen haftasonu Istanbul Park'a gittik, bir güzel yandık, sıralama turlarını ve yarışı izledik, start finiş düzlüğünde koşturup podyum seremonisini izledik. Kısacası muhtemelen Türkiye GP'sinin son kez yapılışında oldukça güzel vakit geçirdik.

Bizim kadar iyi vakit geçiren bir de Vettel vardı. Pol pozisyonlara koyduğu ambargoyu devam ettirdi ve Çin'de elde edemediği galibiyeti unutturdu. Bazılarımızı yatırdı, bazılarımızı çıkardı kendisi aynı zamanda. Bu arada kimse Mclaren'lerin bu kadar formsuz olacağını beklemiyordu heralde. Türkiye GP'sinin ardından durumumuz aşağıdaki gibi:

Keyser Soze: 14+7 = 21
Sukullacı: 13+6 = 19
Nazl_: 13+3 = 16
Sinan Kolat: 11+3 = 14
Cihan: 8+6 = 14
Çekirdekçi Tayfa: 9+4 = 13

Keyser Soze ile Sukullacı nispeten arayı açarlarken orta sıralarda ciddi bir çekişme var. Nazl_'yı orta grubun hemen üstündeki Renault gibi görürsek Cihan ile ben sanki Sauber ile Toro Rosso gibiyiz. Bir tek puan geriden gelen ÇT ise Force India belki de.

Bir kaç haftadır tahmin yapmayan arkadaşlarımız da var, mesela geçen senenin gediklilerinden Obiyah. Umarım ki Barselona yarışına bir upgrade paketi getirir ve tekrar yarışa girer, henüz kaybedilmiş bir şey yok. Hemen hatırlatalım bu arada, Barselona yarışı 22 Mayıs pazar günü.

1 yorum:

Çekirdekçi Tayfa dedi ki...

force india olmak istemesem de yarışa 1 hafta geç katılmam sebebiyle bu takıma mahküm olduk.ilerleyen yarışlarda yükselişe geçeceğiz :)

acaba keyser soze ve sukullacı kendilerini hangi takım olarak görüyorlar?

Related Posts with Thumbnails