12 Mayıs 2010

Yarışma: Monaco GP

Aslında bu hafta, WRC ile ilgili çok güzel yazılar yazmayı planlıyordum ama meşguliyetim, blogu bırakın kendime zamana ayıramayacak durumda olunca bunları ertelemek durumunda kaldım. Bari konu başlıkları vereyim yazık olmasınlar.

Bir kere Jari Matti Latvala'nın Sebastian Ogier'i Yeni Zelanda rallisinin son 3 virajında geçmesi, son derece nefes kesiciydi. Bununla beraber dikkatimi çeken konular Hirvonen'in Ford takımındaki liderliğinin üstündeki soru işaretleri, Ford'un Lancia'yı geçerek ralli tarihinin en başarılı takımı ünvanını alması ve Ogier ile Latvala'nın çıkışları oldu. 3 farklı, 3 güzel yazı yazmayı planlıyorum.

Tabi bir yandan da Avrupa sezonuna Barselona'da hızlı bir başlangıç yapan Formula 1 camiası, hiç ara vermeden Monaco'ya geçiyor bu haftasonu. Yılın en beklenen, en coşkulu, F1 takviminin tacındaki elmas Monaco. Tarihi, galipleri de uzun uzun yazılası, irdelenesi şeyler. Vaktim hala yok maalesef. Ama tahminim var bu haftasonu ile ilgili.

Pol Pozisyonu: Vettel (geçen hafta hayal kırıklığı yaratsa da bu haftasonu geri alır)
Galip: Vettel
Podyum: Vettel-Webber-Alonso
En hızlı tur: Webber

Eminim bu hafta tahminler yine Red Bull ağırlıklı olacaktır, zaten rakip takımlar bile Red Bull karşısında küçük dillerini yutmuş durumdalar. Bunu açık açık da ortaya koyuyorlar. Sıra sizde, bakalım sizin tahminleriniz ne olacak?

Not: Dün Türkiye GP'si için biletimi aldım. Biletix'ler açık alan hariç biletleri basmıyor ve adrese yolluyor, yani zorunlu olarak da benden 35 TL sırf kurye parası aldı. O kadar parayı bilete veren adama koymaz mantığı hakim heralde, o kadar para aldık kurye de bizden olsun diyeceklerine. Gerçekten büyük rezalet!

2 yorum:

Mali Selışık dedi ki...

Abi açık alan biletlerinde de yirmi lira haraçlarını kesiyorlar. Onlarda da posta ile yolladılar. Güya ucuz bilet diye bilet parasının yarısı kadar kargo ücreti veriyoruz.

Pol:Vettel
Yarış Galibiyeti:Hamilton
Podyum:Hamilton, Schumacher, Massa
En hızlı tur: Hamilton

Bu hafta fark kapanır yarışmada bence. Çok uç bir tahmin yaptım çünkü.

obiyah dedi ki...

Pol:Hamilton
Yarış Galibiyeti:Hamilton
Podyum:Hamilton, Alonso, Button
En hızlı tur: Hamilton

Related Posts with Thumbnails