26 Ekim 2010

Yarışma: Kore Sonrası

Kore GP'si, hakkında olumsuz konuşanları utandırmak istercesine zevkli ve keyifli geçti. Ve şampiyonayı da tersine çeviriverdi. En büyük kaybedenler Red Bull ve Virgin olurken muhtemelen en büyük gülümseyenler Ferrari ve Alonso, en büyük "neyse ki" çekenler de Lotus ve Webber olmuştur. Evet, maalesef medyanın çok fazla dikkatini vermemesine rağmen yeni takımların arasındaki büyük mücadeleyi izlemek de bünyemi heyecanlandırıyor. Bu arada HRT'nin klasmanda hala Virgin'in önünde olduğunu da belirtelim.

Bizim aramızdaki yarış da son derece gerçek şampiyonaya benziyor sanki. Ilk önce puanları yazalım, alegoriyi sonra yaparız:

Mali Selışık: 47+5= 52
Sinan Kolat: 45+6= 51
Obiyah: 36+1= 37
Sukullacı: 27+3= 30
Nazlı: 21+5= 26
Null-PE: 4+5= 9

Itirazınız olmazsa kendimi Alonso gibi hissediyorum ama Mali'nin tahminlerinin Red Bull'un yarışından daha iyi olduğu gerçeğini de gözardı etmemek lazım. Obiyah ise Vettel gibi geride kaldı bu hafta, Sukullacı'nı heyecanlandırdı. Iki yarış var daha belli olmaz. Nazlı ise gerilerden gelip bu ikiliyi yakaladı, o da Button gibi biraz sanki. Null ise (abi isim çok uzun Null diye kısalttım kusura bakma) yine haftanın iyi sonuçlarından birine imza attı.

Brezilya ve Abu Dhabi kaldı bundan sonra sadece, bizim yarışma da gerçek şampiyona gibi oldukça zevkli. Abu Dhabi'nin son turlarına kadar bizde de kimin kazandığı belli olmayacak anlaşılan.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yarışa sonradan katıldığıma hayıflanmamak işten değil :) Null güzel isim.

Related Posts with Thumbnails