14 Temmuz 2010

Yarışma: Ingiltere Sonrası

Işte halden anlayan insan böyle olur: Yarışmamızın gediklilerinden Sukullacı, benim meşguliyetimi bilerekten yarışmadaki puan durumunu, aşağıdaki post'un commentlerine taşımıştı. Kendisine buradan selam eder, bir de ben tekrarlarım hazır boş bir vakit bulmuşken.

Mali Selışık: 22+2= 24
Sinan Kolat: 19+3=22
Obiyah: 15+1= 16
Sukullacı: 10+4= 14
Nazlı: 1+6= 7

Gerçekten de Nazlı, bu hafta inanılmaz bir performansla adından söz ettirdi. Daha önce bir iki kere böyle tahmin edenler olmuş ama daha sonraki haftalarda düşüş yaşamışlardı. Bakalım Nazlı'ya aynı şey olacak mı? Yorumlarda Nazlı'ya vurgu yapan Sukullacı da, topladığı 4 puanla hiç fena gitmemiş aslında. Bir bakıma yarış kazanan Hamilton'ın arkasında sessiz sedasız güzel sürüşler yapan Button gibi. Bu arada liderlik ve üçüncülük mücadelelerinde arada sadece 2 fark olması da yarışmayı gittikçe kızıştırıyor.

Hemen hatırlatalım, 25 Temmuz Pazar Almanya, bir hafta sonra da Macaristan GP'leri var. Herkes tahminini yaptı pusuya yattı. Bakalım neler olacak?

08 Temmuz 2010

Yarışma: Ingiltere GP

Bir süredir sessizim, bir süre daha sessiz kalabilirim sevgili okurlar. Keşke tatile çıksam, bronz ten ve parmak arası terlikle sahilde yarışları izlesem ama yakın bir arkadaşımın düğününe Denizli'ye gidicem Silverstone haftasonu, Almanya GP sırasında bir önceki günkü kendi düğünümün etkisinde olucam, Macaristan da balayı dönüşü olacak. Onu izleyebileceğimi umuyorum ama.

Peki durum böyle olunca, bu tip bir sıkıntıyı güzelliğe ne çevirebilir? Yarışmayı kombo bi şekilde yapmak. Tahmin yeteneklerine güvenenler, 3 yarış için birden tahmin yapsın da görelim. Başlıyorum.

Silverstone:
Pol: Vettel
Galibiyet: Button
Podyum: Button-Hamilton-Vettel
En hızlı tur: Hamilton

Almanya:
Pol: Vettel
Galibiyet: Vettel
Podyum: Vettel-Webber-Schumacher (hadi Şumi)
En hızlı tur: Kubica

Macaristan:
Pol: Hamilton
Galibiyet: Alonso
Podyum: Alonso-Vettel-Kubica
En hızlı tur: Massa

Işkembeye fazla mesai yaptıraraktan çıkardığım bu sonuçlar tutarsa kendimi bir ahtapot gibi hissedecek olmama ne demeli?

02 Temmuz 2010

Yarışma: Valencia Sonrası

Previously on Yarışma, Mali ile benim aramda 1 puan kalmış, Obiyah ile de Sukullacı 3.lük için çekişiyorlardı. Bu hafta aramıza Nazlı Hanım da katıldı. Bakalım kim Mark Webber gibi uçtu, kim Sebastian Vettel gibi...

Mali Selışık: 18+4= 22
Sinan Kolat: 17+2= 19
Obiyah: 8+7= 15
Sukullacı: 8+2= 10
Nazlı: 1

Görüldüğü üzere Obiyah, açık ara Avrupa GP'sinin en başarılısı oldu bizim aramızda. Sukullacı ile giriştiği mücadelede farkı açtı, eğer böyle bir hafta daha geçirirse liderlik mücadelesine ortak olacağını açık açık belirtti.

Haftaya haftasonu Silverstone var. Ayrıca Dünya Kupası finali. Ayrıca Denizli'de yakın bir arkadaşımın düğünü var ve ben yollardayım. Hayat zor ama keyifli olacak.
Related Posts with Thumbnails